top of page
ÉTTEREM
DSC07124-jo.jpg

V.

SZERVITA TÉR 2

BUDAPEST

IMG_9343.jpg

RENDEZVÉNY AZ OSHO-BAN

Tartsa nálunk rendezvényét és fedezze fel gyönyörű helyszínünket a belváros szívében.


Az Oriental Soup House-ban az elegancia találkozik az ázsiai vonzerő esszenciájával. Helyszínünk nem csak egy helyiség; ez egy élmény, egy utazás Ázsia szívében.

 

A hagyományos báj és a modern kifinomultság harmonikus keveréke tökéletes hátteret biztosít a különleges pillanatainak. Az ázsiai dekorációval díszített helyszín meleg és hívogató légkört teremt, amely rabul ejti az érzékeket.

 

Akár egy meghitt összejövetelt, vagy egy nagyszabású ünnepséget rendez, sokoldalúan, és méltósággal alkalmazkodunk az Ön igényeihez. 

 A professzionalizmus, a részletekre való odafigyelés és a vendéglátás iránti valódi szenvedély határozza meg szolgáltatásainkat, biztosítva, hogy rendezvénye nemcsak emlékezetes, hanem stresszmentes is legyen.

Black Background

AKÁR.....

SZÜLINAPI BULIRA

CÉGES RENDEZVÉNYRE

CSAPATÉPITŐRE

BALLAGÁSRA
DIPLOMAOSZTÓRA

A HELYSZÍN

Egy hely a belváros közepén, ahol páratlan környezet és csodás ételek kettőse várja vendégeit. Éttermünk a Deák tértől nem messze, a Szervita téren kapott helyet. A hangulatot a világítás lágy fénye és a konyhából áradó egzotikus fűszerek finom illata adja. Minden sarkot aprólékosan úgy terveztünk meg, hogy az ázsiai tájak nyugalmát tükrözze, nyugodt légkört teremtve az Ön rendezvényeihez. 

FONTOS

A rendezvények szervezésére csak a Szervita téri éttermünkben van lehetőség, ahol a teljes 2. emeletet biztosítjuk Önöknek. A felső rész befogadóképessége 50 fő.

Bővebb információért vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük rendezvénye követelményeit, felfedezze menüválasztékunkat, és személyre szabja élményeit.

 

Képeket és videót a helyszínről lejjebb, a galériánkban talál.
 

DSC07074-jo-min.png

LÉPJEN VELÜNK

KAPCSOLATBA

haha.png

GALÉRIA

NÉZZEN KÖRBE AZ ÉTTERMÜNKBEN

06 70 884 8867

bottom of page